מידע נוסף

מים מהווים כ-70% מגופנו. אנו לא יכולים לחיות או לתפקד מבלי לשתות לעיתים תכופות. עם זאת, לא רק כמות מים היא משמעותית, אלא לא פחות מכך – איכות מים. העידן המודרני על כל התעשיות ושימוש באנרגיה מזהמת פוגע קשות גם

משרד הבריאות מקפיד על הבטחת איכות מי השתייה בישראל. המשרד מפעיל מחלקה מיוחדת אשר אחראית על פיקוח ובקרה על איכות מי השתייה, החל ממערכות עירוניות ועד צרכנים פרטיים. התקנות בנושא מי השתייה קובעות את איכותם התברואתית של מי שתייה, ומהוות

בישראל ניתן למצוא מבני מגורים רבים שנבנו לגובה (בנייה רוויה) הכוללים מאגרי מים לשתייה. מאגרים אלו מחוברים למשאבות שמספקות זרימה חזקה וטובה של מים גם לקומות הגבוהות, אך הם נוטים להזדהם כמו כל מאגר מים אחר. כמובן שהתוצאות עשויות להיות

מה לעשות כדי לשמור על מים נקיים ועל הבריאות? חשוב שתדעו: רבים מדי מזניחים את הטיפול והתחזוקה של מאגרי המים. בתור דיירים בבניין עליכם לדרוש מוועד הבית או מחברת התחזוקה להזמיןבדיקה, ובמקרה הצורך גם שירותי ניקוי של מאגרי מים בבניין

המים הם מקור חיים עבורנו ומכיוון שאנו תלויים בהם במידה כל כך משמעותית, מן הראוי שיהיואלו מים צלולים, נקיים וטהורים. טיהור מים הינו תהליך שנועד לספק עבור צרכני המים את המים האיכותיים ביותר, וכאן נפרט מעט יותר אודות חשיבות התהליך

עופרת בקפה – הסכנות הבריאותיות השפעות העופרת הופכות לחמורות במיוחד בקרב עוברים מתפתחים, תינוקות (בדגש על אלו הניזונים מהנקה) וילדים קטנים. החשיפה לעופרת מסוכנת מאוד גם לבוגרים, נשים וגברים גם יחד, ולאורך זמן עלולה לגרום לפגיעה במערכת הרבייה או בתפקודי

דילוג לתוכן